Om oss

I över 13 år har vi arbetat med personlig assistans med utgångspunkten att alla mänskiskor har rätt till ett bra liv. Vi sätter människor i centrum. Vi erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning och hemtjänst. Vi vet att alla är unika. Därför erbjuder vi personlig assistans och hemtjänst som ska passa just dig och det du behöver. Det är bra att veta att ni med oss har tillgång till läkare dygnet runt.    

Kämpen HVB startade i början på 2015 i Södertälje vänder sig till ensamkommande pojkar mellan 14 och 18 år som söker asyl eller har fått permanent uppehållstillstånd. Ungdomar som har fått permanent uppehållstillstånd har möjlighet att kvarstanna i verksamheten tills dess att de fyller 20 år. Kämpe HVB Södertälje erbjuder 8 platser.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill ha ytterligare information om hur vi kan vara er till tjänst. Vi har vårat huvudkontor på Fisksätratorg 16, Saltsjöbaden. Där kan ni nå oss på 08-234454  vardagar mellan kl 08:30 och 16:00.